torsdag 5 mars 2009

När mannen är borta..

.. dansar frugan på bordet... Eller så har jag sjunkit ner i soffan med datorn i knät och någon serie på tv som jag egentligen intge tittar på =)

Idag har varit en skön hämta andan dag. Elin var på dagis, Gustav sov två timmar på förmiddagen. Det var välbehövligt, både för honom och mig. Det har gått i ett här ett tag. Dagarna bara rullar på, det går alldeles för fort! Vi tog en långpromenad jag och Gustav efter lunchen, våren är nära nu =) Hade det inte varit för att det blåste en del så hade det varit riktigt skönt. Termometern visade 10 plusgrader. Så nu närmar den sig med stormsteg!

Eftermiddagen har spenderats i en koja med Elin ( Gustav sov igen). Vi satt ganska länge under en filt viskandes, vi ville ju inte att vargen skulle höra oss... Tänk vad lite som krävs egentligen. Dom små vill ju bara att man är med, att man tar sig tid och gör saker tillsammans.. Jag behöver tyvärr påminna mig själv ibland.. Det är så mycket måsten. Herregud, vad spelar det för roll om disken står kvar? Jag kan ju flytta på den sen. Ja, innan den börjar leva och förflyttar sig själv förstås. Hur mysigt som helst har vi haft. Det är skönt när man får såna dagar då man räcker till för båda. När man får uppleva lite harmoni, det kan jag leva länge på ;-)

Vill du vara med och tävla om ljuslyktor från webbutiken Ellis Corner? Det kan du göra här

Kram

13 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Vilken mysig dag ni verkar ha haft :) Jag själv har irrat runt på ett sjukhus och försökt göra något vettigt. Idag var nog första dagen jag kände mig riktigt ivägen tyvärr. Beror så på vem man går med. Men jag hoppas det var en engångsföretelelse för jag trivs verkligen bra annars. Det kan inte vara på topp jämt. Skönt med ledighet nu också. Hoppas du får en fin helg, i morgon är det ju fredag åter igen. Jippi :)

Kram Josefin

segsliten sa...

Vad skönt att få bara vara, ta hand om varandra och skita i resten. Egentligen skulle man nog kunna göra det oftare, men som du skriver, pockar alla måsten på. Man måste nog försöka lägga bort dem ett tag ibland, och hinna leva lite också.
Kram ☺

Vero sa...

Härligt! =)

Du har en liten utmaning inne hos mig... om du vill.

Vero sa...

Läste precis din kommentar.
Min kompis är Teija, med bloggen denpysseltokigasalster.blogspot.com och hon har webbshopen www.scraptorpet.se. Och hon bits INTE! Hihi

Anonym sa...

Vad mysigt det låter som ni har haft idag..som du skrev disken kan vänta. De stunderna ska man ta tillvara på.
Kram kram

Malin sa...

Jag hade gärna suttit i en liten koja och viskat. Det hade varit lite som terapi för mig=)
Jag är sånt freak när det gäller disk och städ, blir nästan inte klok på mig själv. Hahaha!!!

Tack för en go kommentar idag, det är härligt att veta att ni alla goa bloggisar finns där ute, trots att man inte uppdaterar så ofta=)!!!!

Kram

Hem och Lycka sa...

Låter helmysigt!

kram

Angelica sa...

Du har så rätt! Mina små har så roligt tillsammans alltid så jag ibland glömmer bort att jag också behövs ;D Texas älskar när jag är med och tittar på deras filmer och kommenterar allt som händer!

Det ska jag faktiskt göra precis nu!

Många goa kramar

Angelica

CharmKatti sa...

Va bra Ingela!
Lite sånt där behöver jag oxå. Dagarna bara går och vad gör man, diskar, städar ja du vet.
Jag har iof haft en bra dag jag med. Hämtade ungarna vid 2 och sen åkte vi och fikade med barnens mormor. Och barnen var glada hela tiden!! Och jag var förvånad hela tiden och undrade när storasyster skulle börja gnälla:-)

Vicky sa...

Jag kan tycka det är ganska skönt med en sådan där slö-kväll helt själv emellanåt. Bara det inte händer FÖR ofta...
Fortsatt trevlig kväll!

Anonym sa...

Låter som en helt underbar fantasifull dag! Lovely! Kram anna

Hemmalycka sa...

Vad skönt det låter, själv har jag ju haft en massa måsten idag. Är helt slut pust!
Sov Gott
Kram Åsa

thebromanders sa...

Håller med! Såna där stunder måste man ta till vara på!!