onsdag 4 mars 2009

Barn och man

Foto: Privat
Foto: Privat

Här är Elin och Gustav på öppna förskolan.
Elin pärlade, idag var det halsband som stod på schemat..
Gustav har hittat en svart/vit katt som han tycker väldigt mycket om! Det är inga andra barn som kan ta den ifrån honom för han släpper inte gärna =) Han är fullkomligt galen i svart/vita katter. Jag tror att det beror på att både kompisar och farmor och farfar har svart/vita katter. Fast det är ju lustigt att det har gått över även till mjukisdjur ;-)

Det är lite lustigt med män, eller i varje fall min man..
Ibland när jag ber om något eller om jag tycker något som att barnsäkra lådor och sånt ska göras(det är gjort nu, det är bara ett exempel) så är det som att jag inte hörs.. När jag sen har sagt att jag tycker att han ska träffa lite kompisar eller hänga med på saker som dyker upp då går det minsann hem.. Lustigt.. Fast jag tycker ju egentligen att han ska det. Jag gör ju en del på kvällarna, jag tycker att det är skönt att komma hemifrån lite, men jag är ju i för sig hemma på dagarna..
Så imorgon ska han ut och äta med jobbet, jag unnar han det tro inget annat. Det är bara lite lustigt hur vi tar fasta på vissa saker som sägs medans andra bara går obemärkt förbi.. =)

Vill du vara med och tävla om ljuslyktor från webbutiken Ellis Corner? Det kan du göra här

Kram

9 kommentarer:

segsliten sa...

Ja, det är märkligt det där med hörseln. Vissa personer verkar vara strödöva. mina barn är ett typiskt exempel på det. Jag kanske ska ta ett snack med barnläkaren, det kanske finns något magiskt hjälpmedel mot detta ytterst enerverande problem.
KRAM ☺

Therese sa...

Go´kväll! Ser G:s besatthet i katter motsvarar Sveas i hundar - hon har nämligen överfört den på mjukdjur också ;-) Rart! Inskolningen går toppen,inga sura miner än. Hon är frammåt och tar för sig + att personalen är jätte gullig! Känns med andra ord tryggt och bra både för henne och mig. Men det tar på, hon sover som en stock, och jag ska nog ta och följa hennes exempel... "hörs" i morgon :-)

Kram

thebromanders sa...

Selektiv hörsel, kanske...

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilka glada små tjejer som var på väg till teater i förra inlägget.
Man blir glad i hela kroppen när man ser dom.
Hörseln ja... den är lite märklig vill jag lova. Mina ungdomar är precis som din man.
Kram:)

Angelica sa...

Kanske skulle vi byta ett tag, min nördiga älskling säger till mig hur jag ska byta blöja ibland (är det någon som vet hur många blöjor jag byter om dagen)...

Så fort han säger något liknande tittar han på mig och 2 sek senare "jag menade inte så"! Har jag en superman-blick eller!!!

Kramis

Angelica

Anonym sa...

Håller med Mz Olsson...selektiv hörsel...är det en speciell gen? I Y kromosomen... ;) Ha det gott! Kram Anna

Hemmalycka sa...

Söta bilder på barnen.
Men är inte det typiskt karlar, de hör bara det de vill höra.
Kram Åsa

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Hmm..det där känner man ju igen. Man hör det man vill höra.. ;)

Ny tävling hos mig igen:

http://uj76.blogspot.com/2009/03/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

Ha en jättebra dag o tack så mkt oxå för alla fina "krya på" hälsningar!!

Kramar

Anonym sa...

Hej

Kikar in med en solig hälsning från Thailand. Kul att du kommer på mammablogg Gala. Jag längtar som bara den till den dagen!

Wojtan