måndag 8 december 2008

Jag har vågat mig på en hyasint i år. Jag tror nämligen att jag brukar vara allergisk... Än så länge har jag ju inte märkt nåt, fast den är ju inte utslagen heller ;)
Elin tycker tomten är så söt!

Fick köpt nya kängor till henne idag oxå. Hoppas nu att vi kommer stöta på lite snö i vinter. Åtminstone i jul när vi åker till mina hemtrakter eller i februari när vi åker till Sälen!
Jag kikade runt på lite bloggar förut idag och alla har en massa fina bilder på snön som ligger.. Jag funderade ett tag på att ta ett kort på hur det ser ut här..Grått och dystert med gröna gräsmattor! Jag har haft lamporna tända inne hela dagen, det blir liksom aldrig ljust.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag längtar efter RIKTIG vinter och SNÖ

Här har vi en liten tjej som är redo att gå till sängs i sitt nya nattlinne med igelkottar från Lindex. Jag hade sån tur att en granne var där vid öppning och köpte det åt mig för 49 kr! Lagom tycker jag. Lindex har tydligen en vara om dagen i julkalender med bra pris.. Det tar dock slut väldigt fort, men jag har ett!
Hon ser ju så söt och oskyldig ut, vilket hon ju i för sig är med stora inslag av trots från den högre skolan.. Måste vara jobbigt att ha så mycket känslor som stretar åt alla håll. Ena stunden är man bäst och får en kram för att i nästa andetag få en smäll och höra att man är en snorunge och minsann inte bestämmer... Inte konstigt att man har lite grus i ögonen ;)
Gustav sover lite åt gången på natten och Elin sliter ut en på sitt sätt... Phuu!
Ja, vad gör man. Kämpar på och hoppas att det inte håller i sig så länge.. Ge upp fungerar ju inte, dom är ju goa lite nu och då i varje fall ;)
Kram

7 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Ååå det är så otroligt sött det där nattlinnet med igelkottar på. Jag var intresserad av att köpa ett till någon av mina syskonbarn men det fanns inga kvar tyvärr. Söt hon är lilla Elin :)

Ja hyacinter är lite knepiga eftersom de doftar så starkt. Jag är inte allergisk men har lite svårt för den starka doften ändå. Men de är ju såå vackra!

Kram

Vero sa...

Oj, stackars barn som måste höra den låten. Hahaha... skojar bara. Ja, hela min stackars familj får lyssna på allt från julsånger till dansbandsmusik när jag sätter igång och nynnar... Fast nynnar är i underkant, jag sjunger för fullt här hemma. Just nu är det Sonja Aldén på datorn, har inte lärt mig alla låtar än - men det kommer. Hehe...

Har faktiskt kört igenom en månads bokföring nu och skall ta ytterligare en månad och sen blir det soffläge skulel jag tro.

Ha det gott!

Vicky sa...

Jag hoppas jag hittar hyacinter i Italien. Såå julig doft! Vi åker hem imorgon.

Tyvärr missade jag de härliga pyjamaserna på Lindex, upptäckte erbjudandet först dagen efter...

Ha det gott :)

Anonym sa...

Härligt med hyacinter jag har flera stycken här hemma.
De vita doftar minst om det kan vara till nån hjälp..kanske därför du inte känner av den. Din såg vit ut.
Kram kram

Hem och Lycka sa...

Vet du, jag har läst att är man allergisk mot hyacinter så funkar det med vita!

Ursött nattlinne lilla stumpan har fått! kram

Anonym sa...

Tack det samma...så roligt när man hittar en "ny" blogg som man gillar.
Hoppas du kommer igen för det gör garanterat jag.
Kram kram

Mjuka sa...

Jättesöta skot du köpt till tjejen
Ha en fin dag!
kraaaam