fredag 10 juli 2009

Lillprinsen


Gustav har äntligen fått prova sina nya tofflor från Bellio, det är ekologiska svensktillverkade tofflor. Gustav gillade dom skarpt :) Han tog en sväng om och dansade och sprang runt här hemma och gjorde sig till. Jag hade turen att vinna dom här specialtillverkade tofflorna hos Duracellmamman. Tack så mycket, dom passar lillprinsen perfekt ;)

Idag har jag påbörjat att lägga till alla bloggar jag läser på bloglovin, jag har inte använt det så flitigt innan utan använt mig av min blogglista och en del bloggar har jag bara lagt som favoriter i datorn eller så föjler jag vissa bloggar via google friend conect som finns hos blogspot. Nu har jag insett att det blir alldeles för rörigt. Speciellt nu efter galan då jag har hittat massor med bloggar jag vill följa, min blogglista börjar bli lång och för att inte tala om dom två andra ställerna där jag har bloggar.. Helt galet egentligen, men bättre sent än aldrig antar jag ;) Bloglovin är inte så dumt ändå.

Idag är det dax att skjutsa syrran till tåget, jag hoppas verkligen att det inte tar så lång tid tills nästa gång vi ses. Idag hade jag tänkt att jag skulle komma ikapp lite här hemma men igår ringde kompisar som normalt bor i Umeå och vill träffas. Det vill vi med så det här med att komma ikapp hemma det får vänta lite :) Det ligger ju kvar i varje fall... Jag kan inte tänka mig att det är någon som kommer hit och packar upp väskor, tvättar och städar medans vi umgås med vänner, fast det hade varit väldigt skönt ;)

Ha en bra dag!

Kram

14 kommentarer:

Louise sa...

Jättefina tofflor åt en fin prins :-)

Jag följer en del via Bloglovin, det är rätt bra, men jag har också en hel del nya jag vill lägga till. Måste med fixa det.

Ha det nu så jättebra!

Kram

Frida sa...

Tvätten finns kvar även imorgon, men era vänner är ju bara här en kort stund. klart du ska vara med dom istället.
Bloglovin är bra;D
Kram & Puss<3

Popprinsessan sa...

Har inte heller fastnat för bloglovin - tycker att det är knepigt att man får upp själva inläggssidorna, jag vill ha hela bloggen så att jag kan läsa föregående inlägg också om jag missat det med..

Idag var jag på vv igen. -1, men det kommer att försvinna med blixtens hastighet eftersom det är tjejfest ikväll!! Rött och rosé är inhandlat, och suddgummivodkan är ju kvar :-)

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Jag gissar att Gustav kommer älska sina fina Bellio tofflor, dom är så mjuka & sköna!!

Jag gjorde som du & använde bloggers bloggroll länge, men så upptäckte jag bloglovin, hur smart det faktiskt är & nu använder jag bara den. Ja, bortsett ifrån kommentarer & egna länkar da......Men det är ju omöjligt att samla ALLA bloggar man gillar i länkarna även om man hade önskat.

Önskar dig en skön helg söta
Massa kramar

Mamma russin sa...

god förmiddag vännen..

jag hade också lite svårt för bloglovin förr, tills jag tvingade mig att lära mig det.. och nu skulle jag inte kunna vara utan deet.. jag tycker det är helt underbart smidigt..
men du... bloggar du på flera ställen?? vart då??

krmakram

Livet på Citronodlingen sa...

Det hade ju varit himlans trevligt om huset blev iordningställt så där lite av sig själv medans man var ute och gjorde något roligare :o)

Angelica sa...

Hej! Jag har undrat över det där med blogspot, google och bloglovin, men det är inte så enkelt ändå, för långt ifrån alla använder sig av bloglovin och vissa bloggar kan du inte följa alls med dessa verktyg utan måste "adda" dem som bookmarks... Kommer du på en bra lösning så snälla säg till! För här är det rörigt med *skrattar*!

Massor med kramar

Angelica

Ingela la la sa...

Mamma russin:
Nej, jag bloggar inte på fler ställen utan jag har samlat mina bloggar som jag följer på lite olika ställen, jag var nog lite otydlig där ;)
Angelica:
Jag säger till om jag hittar en lösning... Kan man inte bara lämna en kommentar till dom som inte har bloglovin att dom skulle kunna vara så vänliga att skaffa det så att man kan följa deras blogg? Då måste dom väl bli glad?? ;)

Unknown sa...

så tuffa dojjor på en liten cooling!!
ja äntligen dator!!!
är det svårt å fixa ettiketterna som du gjort, såå snyggt!
maila mej din adress så ska jag skicka luvorna till dej:)
härlig sommar vettja!
å du grattis till galagrejjen, duktig du!!

kram erika

Allt om Mrs H sa...

Fina tofflorna var. Har funderat på att köpa såna till syrrans barn, med princesskrona på ;o)
Jag skall lägga till mina favoriter på Bloglovin jag med, det blir enklast så.

Ha en bra helg!
KRAM/Helena

Amanda sa...

Perfekt med en sådan vinst! Grattis!
Fina dom blev på prinsen. ^^

Hoppas ni får en riktigt fin fredag och helg.
Kram

Sjabbig men chic sa...

Jag har inte fattat det där med Bloglovin men jag kanske måste testa jag också så småningom. Jag är inte så snabb av mig förstår du. Vilka supersöta tofflor!

kram Lisa

Carolina sa...

Bloglovin är jättebra - skönt att ha alla favoriter på ett ställe! :) Fick också Bellio-tofflor av Annika på galan, som jag och Bella vunnit - såå söta, dröjer ju dock innan vår sessa kan använda dem! :) kram

♥ Fyra årstider sa...

Jag tycker Bloglovin är toppen..men när det krånglar då blir man *grrr
Kram Lotta