söndag 2 juni 2013

Everything will be okay…

Ordspråk

Det här är mitt favoritcitat! Det stämmer nämligen alltid. Jag kommer fortfarande inte ihåg vart jag har fått det ifrån, jag vet bara att det liksom fastnade.

Väldigt många av er släkt, vänner och annat löst folk vet om att jag håller på att skilja mig. Det är också anledningen till att det är lite tyst här inne. Vad f'*n skriver man?

Det här är inget beslut som kom över en natt utan har växt fram och vi är vänner och vill varandra allt gott. Trots detta så är det naturligtvis jobbigt ibland. Det är mycket funderingar kring hur det blir sen.. Jag har ju ingen familj här, de bor ju 50 mil bort och likaså mina vänner. Nu har jag såklart lite nya kompisar men det är inte samma trygghet som med de som har stått ut med mig i vått och torrt i över 25 år (jättekonstigt… jag är ju inte så gammal..)

Hur som så är papperna  påskrivna, radhuset ska säljas och vi båda har nytt boende från och med 1 juli. Jag är väldigt glad att det ordnade sig med boende. Det verkade mörkt ett tag men allt löser sig!

Barnen tog det hela rätt så bra måste jag nog ändå säga.. Eller.. De reagerade och blev såklart ledsna när vi berättade men jag är så tacksam att de reagerade för då blev det lättare att trösta och svara på alla (konstiga) frågor som kommer upp i deras små huvuden. Jag hade nog tyckt att det var jobbigare om de hade låtsas att allt var bra och inte sagt något.

Imorgon har vi en extra visning på radhuset, det är några som vill komma för att eventuellt lägga ett förbud. Roligt men det gav oss 1 vecka mindre tid till att göra huset visningsfärdigt.. Bäst att sätta lite fart med andra ord Blinkar

Ha det gott så länge!

Kramkalas

10 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Det verkar som att i alla fall det praktiska håller på att lösa sig ganska så smidigt. Skönt det i alla fall, när man har så mycket andra tankar i huvudet. <3

Fröken L sa...

hallå..

vad glad jag blev när jag läst du/ni fått lägenheter, grattis.. Skönt också att barnen tog det "bra"..

kram kram

JaanaM. sa...

Skilsmässor är alltid jobbiga hur snyggt man än försöker sköta det. Styrkekramar till dig! Skönt att det löst med boendena... :)

nockinocki sa...

Skickar kramar !!!

Popprinsessan sa...

Varma kramar till dig! Hoppas att ni blir av med radhuset fort så att ni slipper tänka på det och istället kan fokusera på det nya. Och ja, allt löser sig. Det gör det.
Kram vännen!

Marie-Louise sa...

Massor med kramar till er alla i familjen <3 Hoppas allt löser sig på bästa sätt snabbt och friktionsfritt. Kram fina <3

Vero sa...

Skickar dig en styrkekram. <3

Marie-Louise sa...

Kramar i massor till er alla <3 Kram vännen

Vero sa...

Saknar dina blogginlägg!!!

Helen.HUSnrNIO sa...

Visste inte att du hade bloggpaus.
Sen jag föll för Instagram så är det ibland den enda dagskontakten med gamla bloggare jag har.
Tråkigt för en blogg är ju så mycket mer och härligare att läsa och ta del av...

Nu har jag i alla fall slumpat fram vinnaren av en Tassimo Joy.
Det rätta svaret samt vinnarens namn finns presenterat på bloggen.

Trevlig måndagskväll & Tack för att du deltog.

Åh grattis igen till din otroliga kämparanda i ditt nya levnadssätt.
Bilderna du visade på IG är väldigt imponerande. Heja dig!
Kram Helen